1
Portobella spařte 2 minuty v horké vodě. Pomocí děrované naběračky je vyjměte a nechte vychladnout.
2
Smíchejte ve větší ploché misce worcesterskou omáčku s balsamikem, přidejte rozmarýn, osolte a opepřete. Houby naložte do připravené marinády a ponechte v lednici alespoň 12 hodin.
3
Naložené žampiony nařízněte do půlky od středu směrem k okraji, osolte, opepřete a opečte na grilu asi 2 minuty z každé strany. Poté je po dvou spojte v místě řezu, vložte na ně plátek sýra a nechte zakryté ještě minutu zapéct.
4
Rozpůlené housky rozpečte z vnitřní strany na grilu, asi 30 vteřin.
5
Obě vnitřní poloviny namažte špenátovým pestem, na spodní část položte čerstvý špenát, na něj zapečená portobella a nakonec několik koleček naložené cibule. Přiklopte vrchní částí housky.
1
Portobella spařte 2 minuty v horké vodě. Pomocí děrované naběračky je vyjměte a nechte vychladnout.
2
Smíchejte ve větší ploché misce worcesterskou omáčku s balsamikem, přidejte rozmarýn, osolte a opepřete. Houby naložte do připravené marinády a ponechte v lednici alespoň 12 hodin.
3
Naložené žampiony nařízněte do půlky od středu směrem k okraji, osolte, opepřete a opečte na grilu asi 2 minuty z každé strany. Poté je po dvou spojte v místě řezu, vložte na ně plátek sýra a nechte zakryté ještě minutu zapéct.
4
Rozpůlené housky rozpečte z vnitřní strany na grilu, asi 30 vteřin.
5
Obě vnitřní poloviny namažte špenátovým pestem, na spodní část položte čerstvý špenát, na něj zapečená portobella a nakonec několik koleček naložené cibule. Přiklopte vrchní částí housky.