1
Bílky a 50 g krupicového cukru vyšlehejte do tuhého sněhu. Vsypejte moučkový cukr, mleté mandle, kakao a lehce promíchejte. Vzniklé těstíčko dejte do cukrářského sáčku a pomocí něj na plech vyložený pečicím papírem nastříkejte kolečka. Nechte je hodinu odležet a pak pečte v troubě vyhřáté na 160 °C asi 10–12 minut. Vyndejte z trouby, nechte zchladnout, pak odlepte od papíru.
2
Pomeranč nakrájejte na tenká kolečka, dejte do mísy, přisypte 200 g cukru, vmíchejte vodu a nechte nejlépe přes noc v lednici. Přendejte do rendlíku a za stálého míchání pomalu vařte asi hodinu. Před koncem přidejte likér, vychlaďte a marmeládu promíchejte vidličkou, kousky pomeranče rozmačkejte.
3
Vychladlou marmeládou spojujte makronky po dvou k sobě.
1
Bílky a 50 g krupicového cukru vyšlehejte do tuhého sněhu. Vsypejte moučkový cukr, mleté mandle, kakao a lehce promíchejte. Vzniklé těstíčko dejte do cukrářského sáčku a pomocí něj na plech vyložený pečicím papírem nastříkejte kolečka. Nechte je hodinu odležet a pak pečte v troubě vyhřáté na 160 °C asi 10–12 minut. Vyndejte z trouby, nechte zchladnout, pak odlepte od papíru.
2
Pomeranč nakrájejte na tenká kolečka, dejte do mísy, přisypte 200 g cukru, vmíchejte vodu a nechte nejlépe přes noc v lednici. Přendejte do rendlíku a za stálého míchání pomalu vařte asi hodinu. Před koncem přidejte likér, vychlaďte a marmeládu promíchejte vidličkou, kousky pomeranče rozmačkejte.
3
Vychladlou marmeládou spojujte makronky po dvou k sobě.