Omytého pstruha osušte a zakápněte olivovým olejem. Osolte a opepřete ze všech stran. Ve velké pánvi rozehřejte máslo a pstruha opečte z obou stran dozlatova. Nechte rybu trochu vychladnout a zbavte ji kůže a kostí.
2
V míse smíchejte vidličkou lučinu, hořčici, lžíci citronové šťávy, sůl, pepř a přidejte nadrobno pokrájenou očištěnou šalotku. Nakonec vmíchejte natrhané rybí maso a špetku chilli koření.
3
Servírujte na krajících Mistrovského chleba a ozdobte bazalkou.
1
Omytého pstruha osušte a zakápněte olivovým olejem. Osolte a opepřete ze všech stran. Ve velké pánvi rozehřejte máslo a pstruha opečte z obou stran dozlatova. Nechte rybu trochu vychladnout a zbavte ji kůže a kostí.
2
V míse smíchejte vidličkou lučinu, hořčici, lžíci citronové šťávy, sůl, pepř a přidejte nadrobno pokrájenou očištěnou šalotku. Nakonec vmíchejte natrhané rybí maso a špetku chilli koření.
3
Servírujte na krajících Mistrovského chleba a ozdobte bazalkou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!