1
Tuto pomazánku připravte doma a sbalte ve skleněné nádobě k ohni. Očistěnou cibuli a česnek nakrájejte na tenké plátky.
2
Na pánvi rozehřejte máslo a vsypte cibuli s česnek. Opékejte do úplného zhnědnutí asi 20 minut. Dochuťte špetkou soli.
3
Vlijte smetanu a ztlumte plamen na minimum. Nastrouhejte do směsi parmazán, přidejte větší snítky tymiánu, špetku muškátového oříšku a dobře promíchejte.
4
Vyndejte tymián, osolte, opepřete, přendejte do sklenice o velikosti 250 ml a dejte vychladit na 3 hodiny do lednice.
5
Servírujte na opečených rohlících.
1
Tuto pomazánku připravte doma a sbalte ve skleněné nádobě k ohni. Očistěnou cibuli a česnek nakrájejte na tenké plátky.
2
Na pánvi rozehřejte máslo a vsypte cibuli s česnek. Opékejte do úplného zhnědnutí asi 20 minut. Dochuťte špetkou soli.
3
Vlijte smetanu a ztlumte plamen na minimum. Nastrouhejte do směsi parmazán, přidejte větší snítky tymiánu, špetku muškátového oříšku a dobře promíchejte.
4
Vyndejte tymián, osolte, opepřete, přendejte do sklenice o velikosti 250 ml a dejte vychladit na 3 hodiny do lednice.
5
Servírujte na opečených rohlících.