ReceptyPomalu vařené hovězí s polentovými knedlíčky
Pomalu vařené hovězí s polentovými knedlíčky
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Rakouská
Hlavní chod
Ingredience
Složení
1 porcí
Česnek 2 strouž.
Olej olivový 2 plž
Hovězí zadní 1,5 kg
Cibule 1 ks
Cukr tmavý 45 g
Paprika mletá pálivá 2 člž
Chilli mleté 1 člž
Rajský protlak 1 plž
Rajčata v plechovce 800 g
Vývar hovězí 500 ml
Kypřící prášek 1 plž
Polenta 170 g
Mouka hladká 225 g
Podmáslí 375 ml
Sůl
Cheddar strouhaný 120 g
Pepř
Chilli paprička 1 ks
Koriandr čerstvý 2 hrs.
Česnek 2 strouž.
Olej olivový 2 plž
Hovězí zadní 1,5 kg
Cibule 1 ks
Cukr tmavý 45 g
Paprika mletá pálivá 2 člž
Chilli mleté 1 člž
Rajský protlak 1 plž
Rajčata v plechovce 800 g
Vývar hovězí 500 ml
Kypřící prášek 1 plž
Polenta 170 g
Mouka hladká 225 g
Podmáslí 375 ml
Sůl
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!