Pokrájené vepřové maso dejte do pekáčku, přidejte kolečka petržele, mrkve, cibuli i plátky česneku a promíchejte. Posypte 2 lžícemi papriky, zalijte vývarem, přiklopte a dejte do trouby vyhřáté na 160 °C. Pečte 3–4 hodiny.
2
Třicet minut před koncem do guláše vmíchejte i zelené fazolky.
3
V malé mističce smíchejte zbylé dvě lžíce papriky, zakysanou smetanu, kukuřičný škrob, sůl a pepř. Vmíchejte do guláše a 10–15 minut prohřívejte.
1
Pokrájené vepřové maso dejte do pekáčku, přidejte kolečka petržele, mrkve, cibuli i plátky česneku a promíchejte. Posypte 2 lžícemi papriky, zalijte vývarem, přiklopte a dejte do trouby vyhřáté na 160 °C. Pečte 3–4 hodiny.
2
Třicet minut před koncem do guláše vmíchejte i zelené fazolky.
3
V malé mističce smíchejte zbylé dvě lžíce papriky, zakysanou smetanu, kukuřičný škrob, sůl a pepř. Vmíchejte do guláše a 10–15 minut prohřívejte.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!