Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPomalu pečený hovězí krk s krémovou kaší
Albert logoAlbert logo
  • Pomalu pečený hovězí krk s krémovou kaší

Pomalu pečený hovězí krk s krémovou kaší

Pomalu pečený hovězí krk s krémovou kaší
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
8 porcí
  • Olej olivový 2 plž
  • Cibule 2 ks
  • Mrkev 1 svaz.
  • Řapíkatý celer 3 řap.
  • Česnek 3 strouž.
  • Tymián čerstvý 3 snít.
  • Mouka hladká 40 g
  • Rozmarýn čerstvý 1 snít.
  • Sůl
  • Hovězí krk 1,8 kg
  • Červené víno 500 ml
  • Rajčatová passata 280 ml
  • Pepř
  • Vývar hovězí 450 ml
  • Cukr třtinový 1 plž
  • Hořčice dijonská 2 plž
  • Worcesterová omáčka 2 plž
  • Bobkový list 3 ks
  • Brambory 1,8 kg
  • Mléko 1 l
  • Smetana na vaření 300 ml
  • Máslo 150 g
  • Olej olivový 2 plž
  • Cibule 2 ks
  • Mrkev 1 svaz.
  • Řapíkatý celer 3 řap.
  • Česnek 3 strouž.
  • Tymián čerstvý 3 snít.
  • Mouka hladká 40 g
  • Rozmarýn čerstvý 1 snít.
  • Sůl
  • Hovězí krk 1,8 kg
  • Červené víno 500 ml
  • Rajčatová passata 280 ml
  • Pepř
  • Vývar hovězí 450 ml
  • Cukr třtinový 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.