Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPomalu pečený hovězí krk s celerovým pyré
Albert logoAlbert logo
  • Pomalu pečený hovězí krk s celerovým pyré

Pomalu pečený hovězí krk s celerovým pyré

Zaručujeme vám maso jako mandle, dokonale šťavnaté a měkké. Fígl spočívá v pomalém pečení při nízké teplotě, která dokonale rozvolní masová vlákna.
Pomalu pečený hovězí krk s celerovým pyré
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Hovězí krk 750 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej olivový
  • Cibule 1 ks
  • Česnek 4 strouž.
  • Tymián čerstvý 1 svaz.
  • Rozmarýn čerstvý 1 snít.
  • Řapíkatý celer 2 řap.
  • Mrkev 1 ks
  • Červené víno 100 ml
  • Hovězí krk 750 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej olivový
  • Cibule 1 ks
  • Česnek 4 strouž.
  • Tymián čerstvý 1 svaz.
  • Rozmarýn čerstvý 1 snít.
  • Řapíkatý celer 2 řap.
  • Mrkev 1 ks
  • Červené víno 100 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.