Zaručujeme vám maso jako mandle, dokonale šťavnaté a měkké. Fígl spočívá v pomalém pečení při nízké teplotě, která dokonale rozvolní masová vlákna.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Hovězí krk 750 g
Sůl
Pepř
Olej olivový
Cibule 1 ks
Česnek 4 strouž.
Tymián čerstvý 1 svaz.
Rozmarýn čerstvý 1 snít.
Řapíkatý celer 2 řap.
Mrkev 1 ks
Červené víno 100 ml
Hovězí krk 750 g
Sůl
Pepř
Olej olivový
Cibule 1 ks
Česnek 4 strouž.
Tymián čerstvý 1 svaz.
Rozmarýn čerstvý 1 snít.
Řapíkatý celer 2 řap.
Mrkev 1 ks
Červené víno 100 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!