ReceptyPomalu pečené jehněčí na česneku s rozmarýnem
Pomalu pečené jehněčí na česneku s rozmarýnem
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Bezlepkové
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Jehněčí kýta 1 kg
Pepř
Sůl
Česnek 4 ks
Olej olivový 3 plž
Rozmarýn čerstvý 4 snít.
Voda 250 ml
Jehněčí kýta 1 kg
Pepř
Sůl
Česnek 4 ks
Olej olivový 3 plž
Rozmarýn čerstvý 4 snít.
Voda 250 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!