Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPomalu pečené jehněčí na česneku s rozmarýnem
Albert logoAlbert logo
  • Pomalu pečené jehněčí na česneku s rozmarýnem

Pomalu pečené jehněčí na česneku s rozmarýnem

Pomalu pečené jehněčí na česneku s rozmarýnem
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Bezlepkové
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Jehněčí kýta 1 kg
  • Pepř
  • Sůl
  • Česnek 4 ks
  • Olej olivový 3 plž
  • Rozmarýn čerstvý 4 snít.
  • Voda 250 ml
  • Jehněčí kýta 1 kg
  • Pepř
  • Sůl
  • Česnek 4 ks
  • Olej olivový 3 plž
  • Rozmarýn čerstvý 4 snít.
  • Voda 250 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.