ReceptyPomalu pečené husí prso s pečeným zelím od šéfkuchaře Pavla Švestky
Pomalu pečené husí prso s pečeným zelím od šéfkuchaře Pavla Švestky
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Zelí červené 500 g
Máslo 100 g
Cukr krupicový 1 plž
Červené víno 300 ml
Sůl
Pepř
Smetana ke šlehání 30%-33% 200 ml
Brambory 300 g
Strouhanka 60 g
Vejce 1 ks
Majoránka 2 g
Pohanka 30 g
Olej 500 ml
Husí prsa 2 ks
Brusinky kompotované 50 g
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Zelí červené 500 g
Máslo 100 g
Cukr krupicový 1 plž
Červené víno 300 ml
Sůl
Pepř
Smetana ke šlehání 30%-33% 200 ml
Brambory 300 g
Strouhanka 60 g
Vejce 1 ks
Majoránka 2 g
Pohanka 30 g
Olej 500 ml
Husí prsa 2 ks
Brusinky kompotované 50 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!