ReceptyPomalu pečené husí prso s pečeným zelím od šéfkuchaře Pavla Švestky
Albert logoAlbert logo
  • Pomalu pečené husí prso s pečeným zelím od šéfkuchaře Pavla Švestky

Pomalu pečené husí prso s pečeným zelím od šéfkuchaře Pavla Švestky

Pomalu pečené husí prso s pečeným zelím od šéfkuchaře Pavla Švestky
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Zelí červené 500 g
  • Máslo 100 g
  • Cukr krupicový 1 plž
  • Červené víno 300 ml
  • Sůl
  • Pepř
  • Smetana ke šlehání 30%-33% 200 ml
  • Brambory 300 g
  • Strouhanka 60 g
  • Vejce 1 ks
  • Majoránka 2 g
  • Pohanka 30 g
  • Olej 500 ml
  • Husí prsa 2 ks
  • Brusinky kompotované 50 g
  • Petržel hladkolistá 1 hrs.
  • Zelí červené 500 g
  • Máslo 100 g
  • Cukr krupicový 1 plž
  • Červené víno 300 ml
  • Sůl
  • Pepř
  • Smetana ke šlehání 30%-33% 200 ml
  • Brambory 300 g
  • Strouhanka 60 g
  • Vejce 1 ks
  • Majoránka 2 g
  • Pohanka 30 g
  • Olej 500 ml
  • Husí prsa 2 ks
  • Brusinky kompotované 50 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.