Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPomalu pečená vepřová plec
Albert logoAlbert logo
  • Pomalu pečená vepřová plec

Pomalu pečená vepřová plec

Pomalu pečená vepřová plec se hodí na rodinný oběd i jako večeře pro dva. Pečené trhané maso s bramborami nasáklými výpekem neuděláte chybu. Před samotnou přípravou počítejte s alespoň 12 hodinami marinování masa.
Pomalu pečená vepřová plec
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Recepty na každý den
Hlavní chod

Ingredience

Složení
8 porcí
  • Vepřová plec 2 kg
  • Paprika mletá sladká 1 plž
  • Česnek 8 strouž.
  • Olej slunečnicový 100 ml
  • Sůl 2 člž
  • Citron 1,5 ks
  • Brambory 4 ks
  • Vepřová plec 2 kg
  • Paprika mletá sladká 1 plž
  • Česnek 8 strouž.
  • Olej slunečnicový 100 ml
  • Sůl 2 člž
  • Citron 1,5 ks
  • Brambory 4 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.