Pomalu pečená vepřová plec se hodí na rodinný oběd i jako večeře pro dva. Pečené trhané maso s bramborami nasáklými výpekem neuděláte chybu. Před samotnou přípravou počítejte s alespoň 12 hodinami marinování masa.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení
8 porcí
Vepřová plec 2 kg
Paprika mletá sladká 1 plž
Česnek 8 strouž.
Olej slunečnicový 100 ml
Sůl 2 člž
Citron 1,5 ks
Brambory 4 ks
Vepřová plec 2 kg
Paprika mletá sladká 1 plž
Česnek 8 strouž.
Olej slunečnicový 100 ml
Sůl 2 člž
Citron 1,5 ks
Brambory 4 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!