1
V misce na marinádu smíchejte 2 lžíce medu, 3 stroužky česneku, 1,5 lžíce hořčice, 1,5 lžíce čerstvě nasekaného tymiánu a lžíci olivového oleje.
2
Krůtí stehna důkladně osolte a opepřete – obojí se snažte do kůže vetřít a nechte 30 minut odpočinout v ledničce.
3
Pak maso potřete připravenou marinádou a dejte do pekáčku.
4
Troubu předehřejte na 150 °C a stehna pečte asi 1,5 hodiny.
5
Pak maso obložte pokrájenými kousky brambor a petržele, zastříkněte extra olejem a 45 minut dopečte.
6
Před podáváním nechte maso 15 minut odpočinout.
1
V misce na marinádu smíchejte 2 lžíce medu, 3 stroužky česneku, 1,5 lžíce hořčice, 1,5 lžíce čerstvě nasekaného tymiánu a lžíci olivového oleje.
2
Krůtí stehna důkladně osolte a opepřete – obojí se snažte do kůže vetřít a nechte 30 minut odpočinout v ledničce.
3
Pak maso potřete připravenou marinádou a dejte do pekáčku.
4
Troubu předehřejte na 150 °C a stehna pečte asi 1,5 hodiny.
5
Pak maso obložte pokrájenými kousky brambor a petržele, zastříkněte extra olejem a 45 minut dopečte.
6
Před podáváním nechte maso 15 minut odpočinout.