ReceptySváteční pomalu pečená kachna po provensálsku
Sváteční pomalu pečená kachna po provensálsku
Když se řekne pečená kachna, každému se vybaví ta v kombinaci s dušeným zelím a knedlíkem. Vyzkoušejte něco odvážnějšího. Recept na kachnu po provensálsku na svou sofistikovanou chuť chytne i toho největšího zastánce tradic.
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Francouzská
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Kachna celá 2 kg
Cibule 2 ks
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Tymián čerstvý 1 plž
Česnek 8 strouž.
Bobkový list 2 ks
Sůl
Pepř
Řapíkatý celer 2 řap.
Koření provensálské 1 plž
Rajský protlak 140 g
Bílé víno suché 125 ml
Vývar kuřecí 250 ml
Cukr krupicový
Olivy zelené 20 ks
Kachna celá 2 kg
Cibule 2 ks
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Tymián čerstvý 1 plž
Česnek 8 strouž.
Bobkový list 2 ks
Sůl
Pepř
Řapíkatý celer 2 řap.
Koření provensálské 1 plž
Rajský protlak 140 g
Bílé víno suché 125 ml
Vývar kuřecí 250 ml
Cukr krupicový
Olivy zelené 20 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!