Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
ReceptySváteční pomalu pečená kachna po provensálsku
Albert logoAlbert logo
  • Sváteční pomalu pečená kachna po provensálsku

Sváteční pomalu pečená kachna po provensálsku

Když se řekne pečená kachna, každému se vybaví ta v kombinaci s dušeným zelím a knedlíkem. Vyzkoušejte něco odvážnějšího. Recept na kachnu po provensálsku na svou sofistikovanou chuť chytne i toho největšího zastánce tradic.
Sváteční pomalu pečená kachna po provensálsku
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Francouzská
Sváteční
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Kachna celá 2 kg
  • Cibule 2 ks
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Tymián čerstvý 1 plž
  • Česnek 8 strouž.
  • Bobkový list 2 ks
  • Sůl
  • Pepř
  • Řapíkatý celer 2 řap.
  • Koření provensálské 1 plž
  • Rajský protlak 140 g
  • Bílé víno suché 125 ml
  • Vývar kuřecí 250 ml
  • Cukr krupicový
  • Olivy zelené 20 ks
  • Kachna celá 2 kg
  • Cibule 2 ks
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Tymián čerstvý 1 plž
  • Česnek 8 strouž.
  • Bobkový list 2 ks
  • Sůl
  • Pepř
  • Řapíkatý celer 2 řap.
  • Koření provensálské 1 plž
  • Rajský protlak 140 g
  • Bílé víno suché 125 ml
  • Vývar kuřecí 250 ml
  • Cukr krupicový
  • Olivy zelené 20 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.