1
Očištěný celer, mrkev, brambory a pórek nakrájejte na kousky. Z ředkviček odkrojte listy a důkladně je omyjte.
2
V hrnci na rozpáleném oleji orestujte oloupanou, najemno nakrájenou cibuli, přidejte připravenou zeleninu a pokračujte v restování.
3
Zalijte vodou, přidejte rozdrobený bujón, sůl, špetku muškátového oříšku, pepř a vařte 20 minut.
4
Přidejte ředkvičkové listy, vlijte smetanu ke šlehání a krátce povařte.
5
Rozmixujte tyčovým mixérem a podávejte ozdobené zakysanou smetanou, ředkvičkami nakrájenými na plátky a posypané nastříhanou řeřichou.
1
Očištěný celer, mrkev, brambory a pórek nakrájejte na kousky. Z ředkviček odkrojte listy a důkladně je omyjte.
2
V hrnci na rozpáleném oleji orestujte oloupanou, najemno nakrájenou cibuli, přidejte připravenou zeleninu a pokračujte v restování.
3
Zalijte vodou, přidejte rozdrobený bujón, sůl, špetku muškátového oříšku, pepř a vařte 20 minut.
4
Přidejte ředkvičkové listy, vlijte smetanu ke šlehání a krátce povařte.
5
Rozmixujte tyčovým mixérem a podávejte ozdobené zakysanou smetanou, ředkvičkami nakrájenými na plátky a posypané nastříhanou řeřichou.