1
Česnek a cibuli oloupejte. Z česneku odeberte 6 stroužků a dejte je stranou. Zbytek stroužků česneku a cibuli dejte na plech vyložený pečicím papírem, promíchejte s olejem a pečte 15 minut v troubě vyhřáté na 200 °C.
2
Vodu přiveďte k varu a rozmíchejte v ní zeleninový bujón. Upečenou zeleninu rozmixujte s připraveným bujónem a červenou řepou najemno. Pak přidejte 80 g smetany, sůl, pepř a promíchejte.
3
Ciabattu nakrájejte na kostičky. Na pánvi s rozpáleným olivovým olejem orestujte krutony a zbylé stroužky česneku dozlatova. Podle chuti osolte a opepřete.
4
Polévku podávejte ozdobenou zbylou smetanou, krutony, opečeným česnekem a čerstvým rozmarýnem.
1
Česnek a cibuli oloupejte. Z česneku odeberte 6 stroužků a dejte je stranou. Zbytek stroužků česneku a cibuli dejte na plech vyložený pečicím papírem, promíchejte s olejem a pečte 15 minut v troubě vyhřáté na 200 °C.
2
Vodu přiveďte k varu a rozmíchejte v ní zeleninový bujón. Upečenou zeleninu rozmixujte s připraveným bujónem a červenou řepou najemno. Pak přidejte 80 g smetany, sůl, pepř a promíchejte.
3
Ciabattu nakrájejte na kostičky. Na pánvi s rozpáleným olivovým olejem orestujte krutony a zbylé stroužky česneku dozlatova. Podle chuti osolte a opepřete.
4
Polévku podávejte ozdobenou zbylou smetanou, krutony, opečeným česnekem a čerstvým rozmarýnem.