Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPolévka z červené řepy s karamelizovanou cibulkou
Albert logoAlbert logo
  • Polévka z červené řepy s karamelizovanou cibulkou

Polévka z červené řepy s karamelizovanou cibulkou

Polévka z červené řepy s karamelizovanou cibulkou
Snadné
31-45 minut
0/5
Polévka

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Olej slunečnicový 1 plž
  • Cibule 1 ks
  • Vývar kuřecí 1 l
  • Červená řepa 2 ks
  • Parmazán 100 g
  • Pepř
  • Sůl
  • Zakysaná smetana 1 ks
  • Bazalka čerstvá 1 hrs.
  • Mandle plátky
  • Máslo 1 plž
  • Olej slunečnicový 1 plž
  • Cibule 1 ks
  • Vývar kuřecí 1 l
  • Červená řepa 2 ks
  • Parmazán 100 g
  • Pepř
  • Sůl
  • Zakysaná smetana 1 ks
  • Bazalka čerstvá 1 hrs.
  • Mandle plátky
  • Máslo 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.