1
Očistěte zeleninu. Rajčata, mrkev, celer a papriku nakrájejte na kousky. Cibuli, česnek a zázvor oloupejte a nakrájejte najemno. Otrhejte lístky tymiánu z hlavního stonku.
2
V hluboké pánvi nebo hrnci rozehřejte 2 lžíce oleje a při nejvyšším stupni teploty orestujte cibuli, česnek, mrkev, řapíkatý celer, papriku, zázvor a bobkový list.
3
Přidejte rajčata a tymián a při nejvyšším stupni teploty opékejte 2 minuty.
4
Přidejte červenou čočku, kostky zeleninového bujónu, vodu a přiveďte k varu. Polévku nechte přikrytou 15 minut povařit.
5
Vyjměte bobkový list a tyčovým mixérem polévku rozmixujte na kaši.
1
Očistěte zeleninu. Rajčata, mrkev, celer a papriku nakrájejte na kousky. Cibuli, česnek a zázvor oloupejte a nakrájejte najemno. Otrhejte lístky tymiánu z hlavního stonku.
2
V hluboké pánvi nebo hrnci rozehřejte 2 lžíce oleje a při nejvyšším stupni teploty orestujte cibuli, česnek, mrkev, řapíkatý celer, papriku, zázvor a bobkový list.
3
Přidejte rajčata a tymián a při nejvyšším stupni teploty opékejte 2 minuty.
4
Přidejte červenou čočku, kostky zeleninového bujónu, vodu a přiveďte k varu. Polévku nechte přikrytou 15 minut povařit.
5
Vyjměte bobkový list a tyčovým mixérem polévku rozmixujte na kaši.