1
Oloupejte cibuli a 2 stroužky česneku a nakrájejte je nadrobno. V hrnci rozpalte 20 g másla a cibuli s česnekem na něm orestujte.
2
Do hrnce k cibuli a česneku přidejte 400 g bramborové kaše z předchozího vaření, zalijte 300 ml vývaru a 300 ml mléka.
3
Vše promíchejte, ochuťte solí, pepřem a přidejte 2 snítky tymiánu. Vše přiveďte k varu a 10 minut povařte.
4
Nakrájejte na co nejtenčí plátky 100 g staršího chleba a dejte je na plech opatřený pečicím papírem. Zakápněte 10 ml oleje a dejte opéct do trouby na 180 °C na 5 minut. Polévku servírujte horkou, do misek rozdělte 200 g natrhané zbylé vepřové pečeně z předchozího vaření. Ozdobte opečenými krutony. Lahodný recept, který zahřeje a navíc je v duchu neplýtvání v kuchyni, je na stole.
1
Oloupejte cibuli a 2 stroužky česneku a nakrájejte je nadrobno. V hrnci rozpalte 20 g másla a cibuli s česnekem na něm orestujte.
2
Do hrnce k cibuli a česneku přidejte 400 g bramborové kaše z předchozího vaření, zalijte 300 ml vývaru a 300 ml mléka.
3
Vše promíchejte, ochuťte solí, pepřem a přidejte 2 snítky tymiánu. Vše přiveďte k varu a 10 minut povařte.
4
Nakrájejte na co nejtenčí plátky 100 g staršího chleba a dejte je na plech opatřený pečicím papírem. Zakápněte 10 ml oleje a dejte opéct do trouby na 180 °C na 5 minut. Polévku servírujte horkou, do misek rozdělte 200 g natrhané zbylé vepřové pečeně z předchozího vaření. Ozdobte opečenými krutony. Lahodný recept, který zahřeje a navíc je v duchu neplýtvání v kuchyni, je na stole.