1
Půlkilovou dýni oloupejte, zbavte jader a nakrájejte na menší kousky, které rozložte na plech s pečicím papírem a pečte v troubě na 170 °C po dobu 20 minut. Po upečení vyndejte z trouby a nechte 5 minut vychladnout.
2
Kostky dýně vložte do stolního mixéru, přidejte 3 oloupané, na kolečka pokrájené banány, 300 ml Alpro ovesného neslazeného nápoje, 2 lžičky skořice, lžičku mletého zázvoru, lžíci javorového sirupu a vše rozmixujte na konzistenci hladkého smoothie.
3
Ze 4 omytých fíků odstraňte stopky a nakrájejte je na čtvrtky. Granátové jablko rozpulte, lžící vydlabejte semínka do misky a dejte stranou. Na pánvi nasucho opražte nasekané lískové oříšky.
4
Hotové smoothie rozdělte do 4 misek, ozdobte fíky, semínky granátového jablka, lískovými ořechy a nakonec posypte kokosovými plátky. Užijte si rostlinnou podzimní snídani z Alpro ovesného nápoje.
1
Půlkilovou dýni oloupejte, zbavte jader a nakrájejte na menší kousky, které rozložte na plech s pečicím papírem a pečte v troubě na 170 °C po dobu 20 minut. Po upečení vyndejte z trouby a nechte 5 minut vychladnout.
2
Kostky dýně vložte do stolního mixéru, přidejte 3 oloupané, na kolečka pokrájené banány, 300 ml Alpro ovesného neslazeného nápoje, 2 lžičky skořice, lžičku mletého zázvoru, lžíci javorového sirupu a vše rozmixujte na konzistenci hladkého smoothie.
3
Ze 4 omytých fíků odstraňte stopky a nakrájejte je na čtvrtky. Granátové jablko rozpulte, lžící vydlabejte semínka do misky a dejte stranou. Na pánvi nasucho opražte nasekané lískové oříšky.
4
Hotové smoothie rozdělte do 4 misek, ozdobte fíky, semínky granátového jablka, lískovými ořechy a nakonec posypte kokosovými plátky. Užijte si rostlinnou podzimní snídani z Alpro ovesného nápoje.