1
V hrnci rozehřejte 50 g másla, 200 g rýže dobře propláchněte, přidejte k máslu a promíchejte. Přidejte 50 ml medu, hvězdičku badyánu, 3 hřebíčky, 2 skořice a nastrouhanou kůru z omytého bio citronu.
2
Vše zalijte 500 ml Alpro mandlového neslazeného nápoje a pod pokličkou nechte 20 minut dusit na mírném stupni ohřevu.
3
Z hrnce vyndejte opatrně koření. Přisypte lžičku mleté skořice a promíchejte. Duste dalších 10 minut do změknutí rýže.
4
Rýžový pudink rozdělte do 4 zapékacích mističek. Posypte 80 g třtinového cukru a flambujte shora pistolí nebo vložte zapéct na 5 minut do trouby na 220 °C, až cukr zkaramelizuje. Nakonec vše ozdobte 2 lžičkami mleté skořice a 50 g plátků mandlí. Podzimní rána chutnají skvěle s Alpro!
1
V hrnci rozehřejte 50 g másla, 200 g rýže dobře propláchněte, přidejte k máslu a promíchejte. Přidejte 50 ml medu, hvězdičku badyánu, 3 hřebíčky, 2 skořice a nastrouhanou kůru z omytého bio citronu.
2
Vše zalijte 500 ml Alpro mandlového neslazeného nápoje a pod pokličkou nechte 20 minut dusit na mírném stupni ohřevu.
3
Z hrnce vyndejte opatrně koření. Přisypte lžičku mleté skořice a promíchejte. Duste dalších 10 minut do změknutí rýže.
4
Rýžový pudink rozdělte do 4 zapékacích mističek. Posypte 80 g třtinového cukru a flambujte shora pistolí nebo vložte zapéct na 5 minut do trouby na 220 °C, až cukr zkaramelizuje. Nakonec vše ozdobte 2 lžičkami mleté skořice a 50 g plátků mandlí. Podzimní rána chutnají skvěle s Alpro!