ReceptyPodzimní rýžový pudink se skořicí
Albert logoAlbert logo
  • Podzimní rýžový pudink se skořicí

Podzimní rýžový pudink se skořicí

Podzimní rýžový pudink se skořicí
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Snídaně

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo 50 g
  • Rýže kulatozrnná 200 g
  • Med 50 ml
  • Badyán celý 1 ks
  • Hřebíček 3 ks
  • Skořice celá 2 ks
  • Citron BIO 1 ks
  • Mandlové mléko 500 ml
  • Skořice mletá 3 člž
  • Cukr třtinový 80 g
  • Mandle plátky 50 g
  • Máslo 50 g
  • Rýže kulatozrnná 200 g
  • Med 50 ml
  • Badyán celý 1 ks
  • Hřebíček 3 ks
  • Skořice celá 2 ks
  • Citron BIO 1 ks
  • Mandlové mléko 500 ml
  • Skořice mletá 3 člž
  • Cukr třtinový 80 g
  • Mandle plátky 50 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.