ReceptyPodzimní pečená treska s jablečnozelným salátem
Podzimní pečená treska s jablečnozelným salátem
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení
1 porcí
Máslo 1 člž
Zelí červené 1/4 ks
Zelí bílé 1/4 ks
Jablko 2 ks
Cibulka jarní 2 ks
Vlašské ořechy 100 g
Sýr s modrou plísní 100 g
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Hořčice hrubozrnná 1 člž
Vinný bílý ocet 2 plž
Sůl
Treska tmavá 400 g
Česnek 1 strouž.
Pepř
Olej olivový 5 plž
Tymián čerstvý 4 snít.
Citron 1/2 ks
Máslo 1 člž
Zelí červené 1/4 ks
Zelí bílé 1/4 ks
Jablko 2 ks
Cibulka jarní 2 ks
Vlašské ořechy 100 g
Sýr s modrou plísní 100 g
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Hořčice hrubozrnná 1 člž
Vinný bílý ocet 2 plž
Sůl
Treska tmavá 400 g
Česnek 1 strouž.
Pepř
Olej olivový 5 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!