Hovězí vývar zahřeje na těle i duši. A poctivé domácí játrové knedlíčky v něm nesmí chybět. Pojďte se naučit recept krok po kroku.
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Polévka
Ingredience
Složení
6 porcí
Máslo
Hovězí přední bez kosti 250 g
Petrželka čerstvá 1,5 svaz.
Cibule 1 ks
Tymián čerstvý 1 svaz.
Bobkový list čerstvý 1 svaz.
Mrkev 2 ks
Celer 1/4 ks
Petržel 1 ks
Petržel hladkolistá
Nudle vaječné 2 hrs.
Vepřová játra 100 g
Majoránka sušená 1 člž
Vejce 1 ks
Strouhanka
Česnek 2 strouž.
Pepř
Sůl
Máslo
Hovězí přední bez kosti 250 g
Petrželka čerstvá 1,5 svaz.
Cibule 1 ks
Tymián čerstvý 1 svaz.
Bobkový list čerstvý 1 svaz.
Mrkev 2 ks
Celer 1/4 ks
Petržel 1 ks
Petržel hladkolistá
Nudle vaječné 2 hrs.
Vepřová játra 100 g
Majoránka sušená 1 člž
Vejce 1 ks
Strouhanka
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!