1
Osolené maso naložte den předem do červeného vína spolu se svázanými bylinkami, novým kořením a oloupaným česnekem.
2
V hrnci vhodném do trouby rozpalte drobné kostičky špeku a zprudka v něm opečte ze všech stran okapané maso. Maso vyjměte, vsypte jednu najemno nakrájenou cibuli, zbylé překrojené na poloviny, kolečka mrkve a oloupané žampiony. Opékejte 3 minuty, vraťte maso a podlijte vinnou marinádou. Přiklopte a pečte v troubě na 150 °C 2 hodiny.
3
Maso odkryjte a dopékejte 1 hodinu na 170 °C. Občas polévejte výpekem.
4
Před podáváním vyjměte provázek s bylinkami. Maso natrhejte nebo nakrájejte a zasypte čerstvým tymiánem.
1
Osolené maso naložte den předem do červeného vína spolu se svázanými bylinkami, novým kořením a oloupaným česnekem.
2
V hrnci vhodném do trouby rozpalte drobné kostičky špeku a zprudka v něm opečte ze všech stran okapané maso. Maso vyjměte, vsypte jednu najemno nakrájenou cibuli, zbylé překrojené na poloviny, kolečka mrkve a oloupané žampiony. Opékejte 3 minuty, vraťte maso a podlijte vinnou marinádou. Přiklopte a pečte v troubě na 150 °C 2 hodiny.
3
Maso odkryjte a dopékejte 1 hodinu na 170 °C. Občas polévejte výpekem.
4
Před podáváním vyjměte provázek s bylinkami. Maso natrhejte nebo nakrájejte a zasypte čerstvým tymiánem.