1
V misce vidličkou promíchejte vlažné mléko, droždí, špetku cukru a nechte vzejít kvásek.
2
Do mísy vsypte mouku, sůl, přidejte vejce, změklé máslo a vzešlý kvásek. Vypracujte hladké těsto, překryjte ho potravinářskou fólií a nechte 60 minut na teplém místě kynout.
3
Poté těsto přendejte na pomoučený vál, rozdělte ho na 12 kousků a vytvarujte bulky. Pokládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Nechte ještě 20 minut kynout.
4
Pečte 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C dozlatova.
1
V misce vidličkou promíchejte vlažné mléko, droždí, špetku cukru a nechte vzejít kvásek.
2
Do mísy vsypte mouku, sůl, přidejte vejce, změklé máslo a vzešlý kvásek. Vypracujte hladké těsto, překryjte ho potravinářskou fólií a nechte 60 minut na teplém místě kynout.
3
Poté těsto přendejte na pomoučený vál, rozdělte ho na 12 kousků a vytvarujte bulky. Pokládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Nechte ještě 20 minut kynout.
4
Pečte 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C dozlatova.