1
Dejte vařit 10 vajec do vroucí vody na 8 minut. Poté je zchlaďte ve studené vodě a následně oloupejte.
2
Odkrojte horní třetinu vajec a pomocí lžičky opatrně vyjměte žloutky do mísy, aby se bílky neporušily.
3
Odříznuté hlavičky bílků nasekejte nadrobno a přidejte do mísy se žloutky. Pak do mísy vložte 100 g čerstvého sýra, 2 lžíce zakysané smetany, osolte, opepřete a přidejte špetku mleté papriky. Na závěr nasekejte nadrobno hrst pažitky a polovinu vmíchejte do pomazánky. Naplňte jí cukrářský sáček a postupně naplňte všechna vejce.
4
Nahoru dozdobte každé naplněné vejce krevetkou a posypte ještě trochou mleté papriky, zasypte zbylou pažitkou a položte lístek petrželky. Excelentní tapas máte připraveno.
1
Dejte vařit 10 vajec do vroucí vody na 8 minut. Poté je zchlaďte ve studené vodě a následně oloupejte.
2
Odkrojte horní třetinu vajec a pomocí lžičky opatrně vyjměte žloutky do mísy, aby se bílky neporušily.
3
Odříznuté hlavičky bílků nasekejte nadrobno a přidejte do mísy se žloutky. Pak do mísy vložte 100 g čerstvého sýra, 2 lžíce zakysané smetany, osolte, opepřete a přidejte špetku mleté papriky. Na závěr nasekejte nadrobno hrst pažitky a polovinu vmíchejte do pomazánky. Naplňte jí cukrářský sáček a postupně naplňte všechna vejce.
4
Nahoru dozdobte každé naplněné vejce krevetkou a posypte ještě trochou mleté papriky, zasypte zbylou pažitkou a položte lístek petrželky. Excelentní tapas máte připraveno.