1
Do vody rozdrobte bujón a vařte v ní quinou 20 minut doměkka. Pak sceďte přebytečnou vodu a nechte ji vychladnout.
2
Rajčatům odřízněte vršky, opatrně lžící vydlabte dužinu a tu pokrájejte najemno.
3
Mozzarellu nakrájejte na kostičky, olivy rozpulte a vsypte do mísy. Promíchejte s quinoou, dužinou z rajčat, olivovým olejem, octem a bazalkou. Podle chuti osolte a opepřete.
4
Směsí plňte vydlabaná rajčata, ozdobte je čerstvou petrželkou a servírujte spolu s kloboučky rajčat.
1
Do vody rozdrobte bujón a vařte v ní quinou 20 minut doměkka. Pak sceďte přebytečnou vodu a nechte ji vychladnout.
2
Rajčatům odřízněte vršky, opatrně lžící vydlabte dužinu a tu pokrájejte najemno.
3
Mozzarellu nakrájejte na kostičky, olivy rozpulte a vsypte do mísy. Promíchejte s quinoou, dužinou z rajčat, olivovým olejem, octem a bazalkou. Podle chuti osolte a opepřete.
4
Směsí plňte vydlabaná rajčata, ozdobte je čerstvou petrželkou a servírujte spolu s kloboučky rajčat.