1
Rýži uvařte podle návodu na obalu.
2
Rajčata omyjte a seřízněte vršek. Lžící vydlabejte semínka a vnitřek rajčat – můžete je využít například do zeleninové polévky nebo sníst.
3
Vařenou rýži smíchejte s rozdrobenou fetou, nasekanými bylinkami, nakrájeným česnekem a jarními cibulkami. Zakápněte citronovou šťávou a podle chuti osolte a opepřete.
4
Ochucenou rýži naplňte do vydlabaných rajčat. Dejte na rozpálený gril a opečte 10–15 minut, nejlépe s přiklopeným víkem grilu.
1
Rýži uvařte podle návodu na obalu.
2
Rajčata omyjte a seřízněte vršek. Lžící vydlabejte semínka a vnitřek rajčat – můžete je využít například do zeleninové polévky nebo sníst.
3
Vařenou rýži smíchejte s rozdrobenou fetou, nasekanými bylinkami, nakrájeným česnekem a jarními cibulkami. Zakápněte citronovou šťávou a podle chuti osolte a opepřete.
4
Ochucenou rýži naplňte do vydlabaných rajčat. Dejte na rozpálený gril a opečte 10–15 minut, nejlépe s přiklopeným víkem grilu.