1
Do krůtího steaku udělejte nožem otvor a maso naplňte sýrem a brusinkami. Kapsu spíchněte párátky.
2
Masovou kapsu potřete olejem, osolte, opepřete a opečte dozlatova.
3
Podlijte vínem a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 10 až 12 minut.
4
Brusinky svařte s vínem, cukrem, skořicí a šťávou z pomeranče do husté omáčky.
1
Do krůtího steaku udělejte nožem otvor a maso naplňte sýrem a brusinkami. Kapsu spíchněte párátky.
2
Masovou kapsu potřete olejem, osolte, opepřete a opečte dozlatova.
3
Podlijte vínem a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 10 až 12 minut.
4
Brusinky svařte s vínem, cukrem, skořicí a šťávou z pomeranče do husté omáčky.