Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPlněná focaccia s bazalkou
Albert logoAlbert logo
  • Plněná focaccia s bazalkou

Plněná focaccia s bazalkou

Plněná focaccia s bazalkou
Snadné
46-60 minut
0/5

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Těsto na Focacciu 1 ks
  • Kapary 1 plž
  • Salátová okurka 4 ks
  • Paprika červená 3 ks
  • Ančovičky filety 5 ks
  • Olej olivový
  • Olivy zelené 1 hrs.
  • Rajčata cherry 6 ks
  • Sušená rajčata 6 ks
  • Bazalka čerstvá
  • Chilli mleté
  • Pepř
  • Sůl
  • Těsto na Focacciu 1 ks
  • Kapary 1 plž
  • Salátová okurka 4 ks
  • Paprika červená 3 ks
  • Ančovičky filety 5 ks
  • Olej olivový
  • Olivy zelené 1 hrs.
  • Rajčata cherry 6 ks
  • Sušená rajčata 6 ks
  • Bazalka čerstvá
  • Chilli mleté
  • Pepř
  • Sůl

Příprava

1
Focacciu upečte podle návodu na obalu. Nechte ji vychladnout a pak ji rozřízněte. Papriky zbavte semínek, potřete olivovým olejem a vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem. Dejte do trouby, vyhřáté na 200°C. Jakmile se začnou na povrchu jemně připalovat, jsou hotové. Nechte je chvilku vychladnout, stáhněte slupku a nakrájejte na nudličky.
2
Kapary a ančovičky nakrájejte nadrobno, okurky a olivy na plátky, rajčátka na půlky a sušená rajčata na menší kousky. Vše lehce promíchejte, dochuťte solí, pepřem, případně chilli a zakapejte olivovým olejem.
3
Vším rovnoměrně naplňte rozříznutou rozpečenou focacciu, doplňte bazalkovými lístky a podávejte.
1
Focacciu upečte podle návodu na obalu. Nechte ji vychladnout a pak ji rozřízněte. Papriky zbavte semínek, potřete olivovým olejem a vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem. Dejte do trouby, vyhřáté na 200°C. Jakmile se začnou na povrchu jemně připalovat, jsou hotové. Nechte je chvilku vychladnout, stáhněte slupku a nakrájejte na nudličky.
2
Kapary a ančovičky nakrájejte nadrobno, okurky a olivy na plátky, rajčátka na půlky a sušená rajčata na menší kousky. Vše lehce promíchejte, dochuťte solí, pepřem, případně chilli a zakapejte olivovým olejem.
3
Vším rovnoměrně naplňte rozříznutou rozpečenou focacciu, doplňte bazalkovými lístky a podávejte.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 7 dní

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 14 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 7 dní

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 14 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 7 dní

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 14 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 7 dní

Od 04.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 14 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.