1
Focacciu upečte podle návodu na obalu. Nechte ji vychladnout a pak ji rozřízněte. Papriky zbavte semínek, potřete olivovým olejem a vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem. Dejte do trouby, vyhřáté na 200°C. Jakmile se začnou na povrchu jemně připalovat, jsou hotové. Nechte je chvilku vychladnout, stáhněte slupku a nakrájejte na nudličky.
2
Kapary a ančovičky nakrájejte nadrobno, okurky a olivy na plátky, rajčátka na půlky a sušená rajčata na menší kousky. Vše lehce promíchejte, dochuťte solí, pepřem, případně chilli a zakapejte olivovým olejem.
3
Vším rovnoměrně naplňte rozříznutou rozpečenou focacciu, doplňte bazalkovými lístky a podávejte.
1
Focacciu upečte podle návodu na obalu. Nechte ji vychladnout a pak ji rozřízněte. Papriky zbavte semínek, potřete olivovým olejem a vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem. Dejte do trouby, vyhřáté na 200°C. Jakmile se začnou na povrchu jemně připalovat, jsou hotové. Nechte je chvilku vychladnout, stáhněte slupku a nakrájejte na nudličky.
2
Kapary a ančovičky nakrájejte nadrobno, okurky a olivy na plátky, rajčátka na půlky a sušená rajčata na menší kousky. Vše lehce promíchejte, dochuťte solí, pepřem, případně chilli a zakapejte olivovým olejem.
3
Vším rovnoměrně naplňte rozříznutou rozpečenou focacciu, doplňte bazalkovými lístky a podávejte.