1
Papriky opékejte 5 minut ze všech stran na rozpáleném grilu, dokud nebudou mít černou slupku. Vložte je do mikrotenového sáčku a nechte zapařit. Poté je vytáhněte a zbavte slupky a jádřince. Vložte do mixéru a rozmixujte se sušenými rajčaty, oloupanými stroužky česneku, jarní cibulkou nakrájenou na kolečka, olivovým olejem, lístky tymiánu, chilli vločkami podle chuti a špetkou soli a pepře.
2
Sýr nakrájejte na plátky. Červenou cibuli oloupejte, nakrájejte na kolečka a rozeberte na kroužky.
3
Pljeskavicu i sýr opečte 4 minuty z obou stran na rozpáleném grilu. Žemle rozkrojte a také opečte na grilu.
4
Spodní části žemlí potřete dipem z červených paprik, na něj položte ogrilovanou pljeskavicu, sýr halloumi, přidejte červenou cibuli a rukolu, přiklopte vrchní částí žemle a podávejte.
1
Papriky opékejte 5 minut ze všech stran na rozpáleném grilu, dokud nebudou mít černou slupku. Vložte je do mikrotenového sáčku a nechte zapařit. Poté je vytáhněte a zbavte slupky a jádřince. Vložte do mixéru a rozmixujte se sušenými rajčaty, oloupanými stroužky česneku, jarní cibulkou nakrájenou na kolečka, olivovým olejem, lístky tymiánu, chilli vločkami podle chuti a špetkou soli a pepře.
2
Sýr nakrájejte na plátky. Červenou cibuli oloupejte, nakrájejte na kolečka a rozeberte na kroužky.
3
Pljeskavicu i sýr opečte 4 minuty z obou stran na rozpáleném grilu. Žemle rozkrojte a také opečte na grilu.
4
Spodní části žemlí potřete dipem z červených paprik, na něj položte ogrilovanou pljeskavicu, sýr halloumi, přidejte červenou cibuli a rukolu, přiklopte vrchní částí žemle a podávejte.