1
Troubu předehřejte na 220 °C. Na 5–10 minut do ní dejte nahřát 2 kulaté plechy na pizzu o průměru 30 cm.
2
Olej promíchejte v mističce s utřeným česnekem.
3
Těsto na pizzu rozdělte na 2 stejné části a z každé rukama roztáhněte kolo o průměru 30 cm.
4
Plechy vyjměte z trouby, potřete je olejem, položte na ně kola z těsta, důkladně je potřete česnekovým olejem a navrch rozdělte mozzarellu, jeden ze sýrů gruyère či ementál a gorgonzolu.
5
Pečte 15–20 minut, poté pizzy posypte parmazánem a ihned podávejte.
1
Troubu předehřejte na 220 °C. Na 5–10 minut do ní dejte nahřát 2 kulaté plechy na pizzu o průměru 30 cm.
2
Olej promíchejte v mističce s utřeným česnekem.
3
Těsto na pizzu rozdělte na 2 stejné části a z každé rukama roztáhněte kolo o průměru 30 cm.
4
Plechy vyjměte z trouby, potřete je olejem, položte na ně kola z těsta, důkladně je potřete česnekovým olejem a navrch rozdělte mozzarellu, jeden ze sýrů gruyère či ementál a gorgonzolu.
5
Pečte 15–20 minut, poté pizzy posypte parmazánem a ihned podávejte.