1
Rozehřejte olivový olej, vsypte najemno pokrájenou cibuli a restujte 2 minuty dosklovata. Přisypte nahrubo pokrájené papriky a další 3 minuty opékejte.
2
Přidejte kostičky rajčat, rozmělněný česnek, osolte, opepřete, oslaďte a podlijte vodou. Duste 40 minut. Hotový kečup ochutnejte a dle chuti dosolte.
3
Maso nakrájené na kousky o velikosti 3 cm důkladně osolte a dejte stranou.
4
V míse připravte těstíčko. Vejce našlehejte s pivem a pak postupně přisypávejte mouku se strouhankou do husté konzistence. Osolte a vmíchejte najemno nakrájenou jarní cibulku s petrželkou.
5
Kousky masa obalujte v těstíčku a smažte ve vyšší vrstvě rozpáleného slunečnicového oleje ze všech stran dozlatova. Nechte okapat na papírovém ubrousku.
6
Rarášky podávejte s paprikovým kečupem a kouskem citronu k zakapání.
1
Rozehřejte olivový olej, vsypte najemno pokrájenou cibuli a restujte 2 minuty dosklovata. Přisypte nahrubo pokrájené papriky a další 3 minuty opékejte.
2
Přidejte kostičky rajčat, rozmělněný česnek, osolte, opepřete, oslaďte a podlijte vodou. Duste 40 minut. Hotový kečup ochutnejte a dle chuti dosolte.
3
Maso nakrájené na kousky o velikosti 3 cm důkladně osolte a dejte stranou.
4
V míse připravte těstíčko. Vejce našlehejte s pivem a pak postupně přisypávejte mouku se strouhankou do husté konzistence. Osolte a vmíchejte najemno nakrájenou jarní cibulku s petrželkou.
5
Kousky masa obalujte v těstíčku a smažte ve vyšší vrstvě rozpáleného slunečnicového oleje ze všech stran dozlatova. Nechte okapat na papírovém ubrousku.
6
Rarášky podávejte s paprikovým kečupem a kouskem citronu k zakapání.