1
Na kaši oloupejte a na menší kousky pokrájejte brambory. Dejte je na 20 minut vařit do osolené vody a mezitím udělejte rarášky.
2
Maso nakrájejte na kousky velikosti sousta a řádně je ze všech stran osolte. Dejte stranou a udělejte si těstíčko: vejce našlehejte s pivem a pak postupně přisypávejte mouku a strouhanku, abyste získali husté těstíčko. Osolte ho a pak v něm obalte kousky masa a osmažte je ve vyšší vrstvě oleje ze všech stran dozlatova. Nechte okapat na papírovém ubrousku.
3
Brambory sceďte, rozmačkejte a nakonec našlehejte se zahřátou smetanou a máslem do hladkého pyré. Cibuli nasekanou na slabé, dva centimetry dlouhé proužky zpěňte na lžíci másla a vmíchejte ji do kaše. Osolte podle chuti a podávejte s rarášky.
1
Na kaši oloupejte a na menší kousky pokrájejte brambory. Dejte je na 20 minut vařit do osolené vody a mezitím udělejte rarášky.
2
Maso nakrájejte na kousky velikosti sousta a řádně je ze všech stran osolte. Dejte stranou a udělejte si těstíčko: vejce našlehejte s pivem a pak postupně přisypávejte mouku a strouhanku, abyste získali husté těstíčko. Osolte ho a pak v něm obalte kousky masa a osmažte je ve vyšší vrstvě oleje ze všech stran dozlatova. Nechte okapat na papírovém ubrousku.
3
Brambory sceďte, rozmačkejte a nakonec našlehejte se zahřátou smetanou a máslem do hladkého pyré. Cibuli nasekanou na slabé, dva centimetry dlouhé proužky zpěňte na lžíci másla a vmíchejte ji do kaše. Osolte podle chuti a podávejte s rarášky.