1
Maso vložte do hrnce a zalijte vodou tak, aby bylo akorát ponořené. Přidejte zeleninu, koření a oloupanou limetu. Přiveďte k varu a hodinu na mírném ohni vařte. Poté odstavte a nechte vychladnout.
2
Rajčata nakrájejte na kostičky, cibulku najemno, salát na menší proužky a přidejte kukuřici. V misce smíchejte ingredience na dresink. Maso vyjměte z vývaru a prsty ho natrhejte.
3
Z pita chlebů odřízněte jeden kraj a vzniklou kapsu naplňte zeleninou, masem a zalijte dresinkem.
1
Maso vložte do hrnce a zalijte vodou tak, aby bylo akorát ponořené. Přidejte zeleninu, koření a oloupanou limetu. Přiveďte k varu a hodinu na mírném ohni vařte. Poté odstavte a nechte vychladnout.
2
Rajčata nakrájejte na kostičky, cibulku najemno, salát na menší proužky a přidejte kukuřici. V misce smíchejte ingredience na dresink. Maso vyjměte z vývaru a prsty ho natrhejte.
3
Z pita chlebů odřízněte jeden kraj a vzniklou kapsu naplňte zeleninou, masem a zalijte dresinkem.