1
Studené máslo nakrájejte na kostičky, přidejte k němu mouku, namleté pistácie, sůl a vše zpracujte v pevné těsto (pracujte rychle, aby máslo nepovolilo). Hotové těsto dejte do lednice a nechte ho do druhého dne odležet.
2
Troubu předehřejte na 160 °C.
3
Před zpracováním počkejte, dokud těsto nepovolí, poté tvarujte malé zahnuté rohlíčky a skládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte sedm minut.
4
Po upečení je nechte krátce vychladnout, a teprve potom je, ještě teplé, obalujte v moučkovém cukru.
1
Studené máslo nakrájejte na kostičky, přidejte k němu mouku, namleté pistácie, sůl a vše zpracujte v pevné těsto (pracujte rychle, aby máslo nepovolilo). Hotové těsto dejte do lednice a nechte ho do druhého dne odležet.
2
Troubu předehřejte na 160 °C.
3
Před zpracováním počkejte, dokud těsto nepovolí, poté tvarujte malé zahnuté rohlíčky a skládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte sedm minut.
4
Po upečení je nechte krátce vychladnout, a teprve potom je, ještě teplé, obalujte v moučkovém cukru.