1
Nakrájenou šalotku a česnek pozvolna opékejte na oleji. Přidejte rajčatový protlak a pár minut orestujte, aby se rozvoněl. Zalijte krájenými rajčaty a nechte deset minut vařit na mírném ohni.
2
Špagety uvařte v osolené vodě podle návodu a slijte. Ve velkém hrnci rozehřejte máslo, přidejte špagety a proházejte, aby se těstoviny dobře obalily máslem.
3
Do rajčatové omáčky vmíchejte zakysanou smetanu i vodku a hned stáhněte z plotny, aby se vodka nevypařila a nepřipravili jste se o chuť. Nalijte omáčku na těstoviny, promíchejte a rozdělte na talíře. Před podáváním posypte parmazánem a bazalkou.
1
Nakrájenou šalotku a česnek pozvolna opékejte na oleji. Přidejte rajčatový protlak a pár minut orestujte, aby se rozvoněl. Zalijte krájenými rajčaty a nechte deset minut vařit na mírném ohni.
2
Špagety uvařte v osolené vodě podle návodu a slijte. Ve velkém hrnci rozehřejte máslo, přidejte špagety a proházejte, aby se těstoviny dobře obalily máslem.
3
Do rajčatové omáčky vmíchejte zakysanou smetanu i vodku a hned stáhněte z plotny, aby se vodka nevypařila a nepřipravili jste se o chuť. Nalijte omáčku na těstoviny, promíchejte a rozdělte na talíře. Před podáváním posypte parmazánem a bazalkou.