Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPikantní nakládaný hermelín
Albert logoAlbert logo
  • Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Dobře naložený sýr je dárek, se kterým se nespletete. Nádherně vypadá a chutná výborně, potěšíte tedy hned dvakrát.
Pikantní nakládaný hermelín
Velmi snadné
Více než 60 minut
5/5
Předkrmy

Ingredience

Složení
4 porce
  • Paprika červená 3 ks
  • Jablečný ocet 1 člž
  • Sůl
  • Česnek 2 strouž.
  • Paprika mletá sladká 1 člž
  • Pepř
  • Chilli paprička
  • Pepř celý 1 člž
  • Nové koření
  • Bobkový list
  • Cibule červená
  • Olej slunečnicový
  • Hermelín 4 ks
  • Paprika červená 3 ks
  • Jablečný ocet 1 člž
  • Sůl
  • Česnek 2 strouž.
  • Paprika mletá sladká 1 člž
  • Pepř
  • Chilli paprička
  • Pepř celý 1 člž
  • Nové koření
  • Bobkový list
  • Cibule červená
  • Olej slunečnicový
  • Hermelín 4 ks

Příprava

1
Zapněte troubu na gril. Papriky rozpulte, odstraňte semínka, rozložte na plech a půl hodiny opékejte, až se jim udělají černé puchýře. Hned je přendejte do mikrotenového sáčku, pevně uzavřete a nechte pět minut zapařit. Pak stáhněte slupku, která se tímto pěkně uvolní. Upečenou dužinu najemno nasekejte nebo rozmixujte s pálivými papričkami. Vmíchejte česnek utřený se solí, ocet, sůl a pepř.
2
Sýry podélně rozkrojte na polovinu a bohatě potřete paprikovou pastou. Opět slepte a vložte do sklenice. Přisypte koření a zeleninu na ozdobu a zalijte olejem tak, aby byly sýry ponořené. Pevně uzavřete a před darováním nechte tři až čtyři dny uležet v lednici.
1
Zapněte troubu na gril. Papriky rozpulte, odstraňte semínka, rozložte na plech a půl hodiny opékejte, až se jim udělají černé puchýře. Hned je přendejte do mikrotenového sáčku, pevně uzavřete a nechte pět minut zapařit. Pak stáhněte slupku, která se tímto pěkně uvolní. Upečenou dužinu najemno nasekejte nebo rozmixujte s pálivými papričkami. Vmíchejte česnek utřený se solí, ocet, sůl a pepř.
2
Sýry podélně rozkrojte na polovinu a bohatě potřete paprikovou pastou. Opět slepte a vložte do sklenice. Přisypte koření a zeleninu na ozdobu a zalijte olejem tak, aby byly sýry ponořené. Pevně uzavřete a před darováním nechte tři až čtyři dny uležet v lednici.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě -0 dní

Od 29.10.2024 do 05.11.2024

Platný ještě 7 dní

Od 06.11.2024 do 12.11.2024

Platný ještě 14 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě -0 dní

Od 29.10.2024 do 05.11.2024

Platný ještě 7 dní

Od 06.11.2024 do 12.11.2024

Platný ještě -0 dní

Od 23.10.2024 do 05.11.2024

Platný ještě 14 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.