1
Do hrnce vložte maso vcelku, zalijte vodou a nechte vařit cca půl hodiny. Přidejte nakrájenou zeleninu.
2
Nasekejte chilli papričku a v malé misce ji rozmíchejte se solí a olejem a přidejte do polévky. 10 minut před koncem vaření přilijte kokosové mléko a ještě asi 10 minut povařte.
3
Až bude polévka uvařená, maso a zelenina měkké, maso odeberte a prsty natrhejte na menší kousky, vložte do misek, ve kterých budete polévku servírovat.
4
Maso zalijte polévkou, nasekejte pažitku, ještě pokapejte olivovým olejem a můžete servírovat.
1
Do hrnce vložte maso vcelku, zalijte vodou a nechte vařit cca půl hodiny. Přidejte nakrájenou zeleninu.
2
Nasekejte chilli papričku a v malé misce ji rozmíchejte se solí a olejem a přidejte do polévky. 10 minut před koncem vaření přilijte kokosové mléko a ještě asi 10 minut povařte.
3
Až bude polévka uvařená, maso a zelenina měkké, maso odeberte a prsty natrhejte na menší kousky, vložte do misek, ve kterých budete polévku servírovat.
4
Maso zalijte polévkou, nasekejte pažitku, ještě pokapejte olivovým olejem a můžete servírovat.