1
Uvařte těstoviny dle návodu. V misce smíchejte všechno koření.
2
Omyté a osušené kuřecí řízky nakrájejte na stejně velké kousky. Maso z obou stran potřete olivovým olejem. Poté je důkladně obalte ve směsi koření.
3
Rozpalte pánev s olivovým olejem a masové kousky zprudka opečte z obou stran dozlatova. Opečené maso vyjměte a položte na talíř.
4
V téže pánvi si připravte krémovou omáčku. Přidejte najemno nakrájenou šalotku, česnek, kuřecí vývar, pár kapek bílého vína (může, ale nemusí být), sladkou smetanu a za stálého míchání přiveďte k varu.
5
Pak teplotu snižte a do pánve na 30 sekund opět vložte maso. Maso do směsi ponořte ze všech stran, což zaručí jeho šťavnatost.
1
Uvařte těstoviny dle návodu. V misce smíchejte všechno koření.
2
Omyté a osušené kuřecí řízky nakrájejte na stejně velké kousky. Maso z obou stran potřete olivovým olejem. Poté je důkladně obalte ve směsi koření.
3
Rozpalte pánev s olivovým olejem a masové kousky zprudka opečte z obou stran dozlatova. Opečené maso vyjměte a položte na talíř.
4
V téže pánvi si připravte krémovou omáčku. Přidejte najemno nakrájenou šalotku, česnek, kuřecí vývar, pár kapek bílého vína (může, ale nemusí být), sladkou smetanu a za stálého míchání přiveďte k varu.
5
Pak teplotu snižte a do pánve na 30 sekund opět vložte maso. Maso do směsi ponořte ze všech stran, což zaručí jeho šťavnatost.