1
Rýži propláchněte pod tekoucí vodou a pak ji dejte vařit do osolené vody. Přihoďte tři hřebíčky.
2
Slunečnicový olej rozpalte v pánvičce s vyšším dnem, vsypte cibuli a čtyři minuty opékejte, přidejte česnek a po minutě i dobře očištěná játra, nakrájená na kousky velikosti sousta. Patnáct minut opékejte.
3
Osolte, přidejte tymián, grilovací koření i pálivou papriku, promíchejte a na závěr přidejte i oba kečupy.
4
Nechte prohřát, vmíchejte petrželku a podávejte s rýží, ze které jste odstranili hřebíčky a naopak do ní přidali lžíci másla.
1
Rýži propláchněte pod tekoucí vodou a pak ji dejte vařit do osolené vody. Přihoďte tři hřebíčky.
2
Slunečnicový olej rozpalte v pánvičce s vyšším dnem, vsypte cibuli a čtyři minuty opékejte, přidejte česnek a po minutě i dobře očištěná játra, nakrájená na kousky velikosti sousta. Patnáct minut opékejte.
3
Osolte, přidejte tymián, grilovací koření i pálivou papriku, promíchejte a na závěr přidejte i oba kečupy.
4
Nechte prohřát, vmíchejte petrželku a podávejte s rýží, ze které jste odstranili hřebíčky a naopak do ní přidali lžíci másla.