1
Připravte si pikantní jatýrka na šalvěji. Určitě si je zamilujete.
2
Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky.
3
Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.
4
Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup. Prohřejte.
5
Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na 4 díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.
1
Připravte si pikantní jatýrka na šalvěji. Určitě si je zamilujete.
2
Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky.
3
Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.
4
Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup. Prohřejte.
5
Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na 4 díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.