1
Smíchejte olivový olej, worcesterovou omáčku, nasekanou chilli papričku a koriandr. Řízky naložte do marinády alespoň na tři hodiny. Před tepelnou úpravou maso lehce osolte.
2
Grilujte z obou stran tak, aby bylo maso důkladně propečené, ale nevysušilo se. Pět minut z každé strany by mělo stačit.
3
Na melounovou salsu pokrájejte meloun a červenou cibuli na drobné kousky. Zakápněte citronovou šťávou a smíchejte s nasekaným koriandrem.
4
Na ananasovou salsu oloupejte ananas a pokrájejte ho nadrobno. Přidejte nasekanou chilli papričku, rajče zbavené semínek pokrájené nadrobno a nasekané jarní cibulky. Zakápněte limetovou šťávou, olivovým olejem, osolte a promíchejte.
1
Smíchejte olivový olej, worcesterovou omáčku, nasekanou chilli papričku a koriandr. Řízky naložte do marinády alespoň na tři hodiny. Před tepelnou úpravou maso lehce osolte.
2
Grilujte z obou stran tak, aby bylo maso důkladně propečené, ale nevysušilo se. Pět minut z každé strany by mělo stačit.
3
Na melounovou salsu pokrájejte meloun a červenou cibuli na drobné kousky. Zakápněte citronovou šťávou a smíchejte s nasekaným koriandrem.
4
Na ananasovou salsu oloupejte ananas a pokrájejte ho nadrobno. Přidejte nasekanou chilli papričku, rajče zbavené semínek pokrájené nadrobno a nasekané jarní cibulky. Zakápněte limetovou šťávou, olivovým olejem, osolte a promíchejte.