1
Vanilkový cukr promíchejte se třtinovým cukrem a kořením.
2
V kastrůlku zahřejte 100 ml mléka a vsypte kořeněnou směs. Míchejte do rozpuštění. Po částech přilévejte zbývající mléko, přiveďte k varu a odstavte z ohně.
3
Do každé sklenice vlijte espresso a dolijte perníkovým mlékem. Ozdobte šlehačkou, posypte špetkou skořice a doplňte perníčkem ve tvaru sněhové vločky. Postup na jeho výrobu najdete v rubrice Krok za krokem.
1
Vanilkový cukr promíchejte se třtinovým cukrem a kořením.
2
V kastrůlku zahřejte 100 ml mléka a vsypte kořeněnou směs. Míchejte do rozpuštění. Po částech přilévejte zbývající mléko, přiveďte k varu a odstavte z ohně.
3
Do každé sklenice vlijte espresso a dolijte perníkovým mlékem. Ozdobte šlehačkou, posypte špetkou skořice a doplňte perníčkem ve tvaru sněhové vločky. Postup na jeho výrobu najdete v rubrice Krok za krokem.