Pokud máte rádi pikantní jídla, tento recept na pěkně ostrou krkovičku vás určitě nadchne. Kombinace balzamikového octa, medu a česneku vytváří lahodnou marinádu, která dodá krkovičce jedinečnou chuť. Tento jednoduchý a rychlý recept je ideální pro každou příležitost, ať už plánujete rodinnou večeři nebo grilování s přáteli. Připravte se na explozi chutí, která vás zahřeje!
Snadné
31-45 minut
4/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
1 porcí
Balzamikový ocet 180 ml
Med 180 ml
Česnek 3 strouž.
Rozmarýn čerstvý 1,5 člž
Sůl
Pepř
Olej olivový 6 plž
Vepřová krkovice na plátky 6 ks
Pepř celý 1,5 člž
Máslo 6 plž
Balzamikový ocet 180 ml
Med 180 ml
Česnek 3 strouž.
Rozmarýn čerstvý 1,5 člž
Sůl
Pepř
Olej olivový 6 plž
Vepřová krkovice na plátky 6 ks
Pepř celý 1,5 člž
Máslo 6 plž
Příprava
1
Prvních sedm ingrediencí smíchejte v rendlíku a zahřejte do teplé marinády. Olejem potřete z obou stran plátky krkovice, posypte ji nahrubo drceným pepřem a nechte na pánvi zprudka zatáhnout. Přelijte marinádou a zprudka 20 minut dopečte v troubě.
1
Prvních sedm ingrediencí smíchejte v rendlíku a zahřejte do teplé marinády. Olejem potřete z obou stran plátky krkovice, posypte ji nahrubo drceným pepřem a nechte na pánvi zprudka zatáhnout. Přelijte marinádou a zprudka 20 minut dopečte v troubě.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!