1
Maso nakrájejte na větší kostky, osolte, okmínujte, promíchejte s česnekem a cibulí. Dejte do pekáčku a při 160 °C pečte doměkka, asi hodinu a půl.
2
Mezitím udělejte špenát a knedlíky. Na špenát na sádle zpěňte na kostičky pokrájenou cibuli, přidejte mražený špenát a nechte ho rozmrazit. Ochuťte solí, pepřem a česnekem, přidejte vejce, provařte a nakonec do špenátu vmíchejte lžíci smetany, aby zůstal zelený.
3
Vrhněte se na knedlíky. Brambory oloupejte a nastrouhejte na jemné straně struhadla. Přidejte k nim mouku, škrob, vejce, sůl a vymíchejte měkčí těsto. Z něj vytvořte čtyři knedlíky. Vařte je ve vroucí osolené vodě dvacet až pětadvacet minut. Podávejte vše společně: kousky masa, špenát a knedlíky.
1
Maso nakrájejte na větší kostky, osolte, okmínujte, promíchejte s česnekem a cibulí. Dejte do pekáčku a při 160 °C pečte doměkka, asi hodinu a půl.
2
Mezitím udělejte špenát a knedlíky. Na špenát na sádle zpěňte na kostičky pokrájenou cibuli, přidejte mražený špenát a nechte ho rozmrazit. Ochuťte solí, pepřem a česnekem, přidejte vejce, provařte a nakonec do špenátu vmíchejte lžíci smetany, aby zůstal zelený.
3
Vrhněte se na knedlíky. Brambory oloupejte a nastrouhejte na jemné straně struhadla. Přidejte k nim mouku, škrob, vejce, sůl a vymíchejte měkčí těsto. Z něj vytvořte čtyři knedlíky. Vařte je ve vroucí osolené vodě dvacet až pětadvacet minut. Podávejte vše společně: kousky masa, špenát a knedlíky.