ReceptyPečený věnec na Velikonoce s medovým máslem
Pečený věnec na Velikonoce s medovým máslem
Že znáte velikonoční věnec jen ve sladké variantě posypaný cukrem? Tak vyzkoušejte tentokrát elegantní slaný špenátový věnec, do kterého spotřebujete i vykoledovaná vajíčka uvařená natvrdo.
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Předkrm
Ingredience
Složení
8 porcí
Máslo 250 g
Mléko 300 ml
Pomeranč 1 ks
Mouka hladká 650 g
Skořice mletá 2,5 člž
Cukr třtinový 85 g
Droždí sušené 7 g
Sůl 1 člž
Olej slunečnicový
Směs sušeného ovoce 100 g
Zázvor mletý 1/2 člž
Vejce 2 ks
Med 4 plž
Máslo 250 g
Mléko 300 ml
Pomeranč 1 ks
Mouka hladká 650 g
Skořice mletá 2,5 člž
Cukr třtinový 85 g
Droždí sušené 7 g
Sůl 1 člž
Olej slunečnicový
Směs sušeného ovoce 100 g
Zázvor mletý 1/2 člž
Vejce 2 ks
Med 4 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!