Pečený velikonoční zajíček je tradiční český dezert, který je ideální pro oslavu Velikonoc. Tento snadný recept, který zabere přibližně 31-45 minut, kombinuje jemné těsto s vůní citronu a muškátového oříšku. Výsledkem je lahodný a krásně vypadající zajíček, který potěší nejen děti, ale i dospělé. Podávejte ho s barevnou stužkou kolem krku pro dokonalou velikonoční atmosféru.
Snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Dezert
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 1 člž
Mouka polohrubá 50 g
Kypřící prášek 1 ks
Cukr krupicový 50 g
Vejce 1 ks
Olej slunečnicový 30 ml
Jogurt bílý 40 g
Sůl
Muškátový oříšek
Citron 1 ks
Mouka hrubá 1 člž
Máslo 1 člž
Mouka polohrubá 50 g
Kypřící prášek 1 ks
Cukr krupicový 50 g
Vejce 1 ks
Olej slunečnicový 30 ml
Jogurt bílý 40 g
Sůl
Muškátový oříšek
Citron 1 ks
Mouka hrubá 1 člž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!