ReceptyPečený vánoční kapr s teplým bramborovým salátem od Ondřeje Korába
Pečený vánoční kapr s teplým bramborovým salátem od Ondřeje Korába
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Vánoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Brambory gurmánské 400 g
Sůl
Pepř
Olej 100 ml
Celer 200 g
Baby mrkev 8 ks
Řapíkatý celer 100 g
Hrášek 100 g
Vinný ocet 20 ml
Bobkový list 1 ks
Cukr krupicový 20 g
Voda 20 ml
Vejce 2 ks
Kapr půlky 600 g
Máslo 160 g
Citron 1 ks
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Brambory gurmánské 400 g
Sůl
Pepř
Olej 100 ml
Celer 200 g
Baby mrkev 8 ks
Řapíkatý celer 100 g
Hrášek 100 g
Vinný ocet 20 ml
Bobkový list 1 ks
Cukr krupicový 20 g
Voda 20 ml
Vejce 2 ks
Kapr půlky 600 g
Máslo 160 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!