1
Pstruhy vykuchejte, omyjte, osušte a z obou stran do nich udělejte několik zářezů. Poté je zvenku i zevnitř osolte a opepřete – sůl vetřete i do všech zářezů.
2
Citrony důkladně omyjte a nakrájejte na tenká kolečka. Ta pak navrstvěte do břišních dutin obou ryb.
3
Položte je do pekáče nebo zapékací mísy, navrch dejte snítky tymiánu a kopru, plátky másla, a zlehka zastříkněte olejem. Dejte na 15 až 20 minut péct do trouby vyhřáté na 200 °C.
1
Pstruhy vykuchejte, omyjte, osušte a z obou stran do nich udělejte několik zářezů. Poté je zvenku i zevnitř osolte a opepřete – sůl vetřete i do všech zářezů.
2
Citrony důkladně omyjte a nakrájejte na tenká kolečka. Ta pak navrstvěte do břišních dutin obou ryb.
3
Položte je do pekáče nebo zapékací mísy, navrch dejte snítky tymiánu a kopru, plátky másla, a zlehka zastříkněte olejem. Dejte na 15 až 20 minut péct do trouby vyhřáté na 200 °C.