1
Očistěte a pod proudem studené vody omyjte rybu. Nechte ji odkapat a poté ji osušte papírovou utěrkou a z obou stran do ryby udělejte několik zářezů.
2
Rybu zvenku i zevnitř osolte a opepřete – sůl vetřete i do všech zářezů. Do ryby vložte větvičku tymiánu a rozmarýnu.
3
Plech vyložte pečicím papírem a na něj dejte rybu. Zeleninu nakrájejte na kolečka či kousky a položte na plech k rybě. Vše zakápněte olejem.
4
Troubu si rozehřejte na 200 stupňů. Plech vložte do trouby a pečte cca 20 minut.
1
Očistěte a pod proudem studené vody omyjte rybu. Nechte ji odkapat a poté ji osušte papírovou utěrkou a z obou stran do ryby udělejte několik zářezů.
2
Rybu zvenku i zevnitř osolte a opepřete – sůl vetřete i do všech zářezů. Do ryby vložte větvičku tymiánu a rozmarýnu.
3
Plech vyložte pečicím papírem a na něj dejte rybu. Zeleninu nakrájejte na kolečka či kousky a položte na plech k rybě. Vše zakápněte olejem.
4
Troubu si rozehřejte na 200 stupňů. Plech vložte do trouby a pečte cca 20 minut.